Back to the Future

Goetz, Lothar (2019) Back to the Future. [Show/Exhibition]

[img]
Preview
PDF
OGHL Installationsansichten Lothar Götz_FD35048 Foto Fred Dott, Hamburg.jpg

Download (4MB) | Preview
[img]
Preview
PDF
OGHL Installationsansichten Lothar Götz_FD35083 Foto Fred Dott, Hamburg.jpg

Download (2MB) | Preview
[img]
Preview
PDF
OGHL Installationsansichten Lothar Götz_FD35140 Foto Fred Dott, Hamburg.jpg

Download (1MB) | Preview
[img]
Preview
PDF
OGHL Installationsansichten Lothar Götz_FD35157 Foto Fred Dott, Hamburg.jpg

Download (1MB) | Preview

Search Google Scholar

Abstract

Site-specific wall painting project for the modernist pavilion of the Overbeck Gesellschaft / Kunstverein Luebeck, Germany.For the project Goetz realised two wallpaintings, one located on the facade of the pavilion facing the garden, the other in the stairwell of the building connecting the ground floor with the first floor.

Item Type: Show/Exhibition
Subjects: Fine Art > Painting
Divisions: Faculty of Arts and Creative Industries
Faculty of Arts and Creative Industries > School of Art and Design
Depositing User: Lothar Goetz
Date Deposited: 29 Oct 2019 11:26
Last Modified: 18 Dec 2019 16:08
URI: http://sure.sunderland.ac.uk/id/eprint/11274

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year